Шампионки на Видин от Ученически игри 2018-2019 г.

voley2018Волейболистките на Видинската математическа гимназия станаха първите шампионки на Видин от Ученически игри 2018-2019 г. В спортна зала „Фестивална“ възпитаничките на Кристина Георгиева триумфираха при девойките 8-10 клас с две категорични победи над СУ „Цар Симеон Велики“ и ПГ „Проф.д-р Асен Златаров“.

Шампионската титла на Видин за нашите златни момичета е първата стъпка от голямата цел на гимназията през настоящата учебна година. Предстои ни областно и зонално първенство, където ще се борим единствено за първото място, което ще ни гарантира класиране на поредни финали. Тимът ни е Държавен шампион от ученически игри 2017-2018 г. и ще направи всичко възможно да остави златния трофей във витрината на Математическата гимназия и през този сезон, защото шампионът на България от учебна 2018-2019 година ще получи виза за Бразилия за участие на Световни ученически игри при девойките 8-10 клас.

Поздравления за шампионския старт в този волейболен маратон за нашите прекрасни момичета и попътен вятър в преследване на голямата бразилска мечта!

Браво на Мила Илиева, Мириана Неделкова, Рая Томова, Тея Петрова, Стилияна Асенова, Преслава Петрова, Катрин Станкова, Кристина Боева, Ирена Маринова, Анелия Иванова и Кристина Георгиева – водач на отбора.