Възраждане на тристранния математически турнир Видин-Монтана-Враца

След прекъсване за повече от 15 години на 23.02.2019 година  най-добрите математици от три престижни училища на Северозапада отново ще мерят сили.

Домакин: ППМГ„Екзарх Антим I “ – Видин

С любезното съдействие на доц. д-р П. Първанов – декан на ФМИ на СУ „Св. Климент Охридски“ и финансовата подкрепа на Радослав Николов – изпълнителен директор на SAP Labs-България и възпитаник на ПМГ „Екзарх Антим I “ – Видин

ТРИСТРАНЕН МАТЕМАТИЧЕКИ ТУРНИР

ВИДИН-МОНТАНА-ВРАЦА

23-24.02.2019 г.

ПРОГРАМА

на математическия турнир, с участието на ученици от V до XII клас на Профилирана природо-математическа гимназия „Екзарх Антим I”-Видин; Природо-математическа профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“- Монтана и Профилирана природо-математическа гимназия „Академик Иван Ценов“ – Враца

 23.02.2019 г.

10:30 ч. – Откриване на математическия турнир в Актовата зала на ОУ „Л. Каравелов“-Видин от Доц.д-р П.Първанов – декан на ФМИ на Софийския университет.

11:00 ч. – Начало на състезанието с времетраене 3 астрономически часа. Учениците решават 3 задачи, предложени от преподаватели от ФМИ.

14:00 ч. – проверка и оценка на писмените работите на учениците, съгласно критерии на преподавателите от ФМИ- учителска стая на ОУ „Л. Каравелов“-Видин.

Настаняване на гостите в хотела. Свободно време за учениците.

19:30 ч. – Вечеря за учители и гости в ресторанта на хотел „Нептун“.

24.02.2019 г.

10:00 ч. –  Официална церемония по награждаване и закриване на турнира.