ЛЯТНА ШКОЛА ПО ПРОГРАМИРАНЕ

Лятната школа по програмиране за ученици от ППМГ „Екзарх Антим I“ Видин отваря врати на 15-и юли. Школата се провежда със съдействието на софтуерната компания SAP Labs България и Училищното настоятелство на гимназията. Тя ще продължи до края на месеца и ще бъде водена от двама бивши възпитаници на гимназията- Александър Стефанов и Цветомир Цветков.

Заниманията ще бъдат насочени към овладяване на основите на програмирането със С ++. Часовете ще се провеждат в сградата на ОУ „Любен Каравелов“ всеки работен ден от 9:00 до 12:00. Предвидени са много упражнения.

Ако имате възможност и желание си носете собствен лаптоп- така ще имате всичко неободимо за да се упражнявате и в къщи. Занятията ще се провеждат в кабинет 102.

За участие и допълнителна информация се присъединете към Facebook групата на школата:https://www.facebook.com/groups/508113509725081/?ref=group_header
За контакти:
Валентина Велизарова, +359898648962

Лятната школа по програмиране е безплатна и е изключително полезна. Тя може да се окаже важна първа стъпка към бъдеща ИТ кариера.