Прием

Най-верните приятели – родителите.

Най-големите дарители – учителите.

Най- добрите учители  – децата.

                                                          Майка Тереза

ПОСЛАНИЕ КЪМ РОДИТЕЛИТЕ НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ

Кандидатстването  след 7. клас е първата важна крачка за нашите деца!

%d1%80%d1%83%d0%bc%d0%b8Дали ще постигнат мечтите си, зависи и от нас – родителите. Ние сме тези, които най-добре познаваме децата си. Ние – родителите, трябва задължително да им помогнем  в правилния избор!

Бъдещето изисква качество!

Качеството се постига с качествено образование!

Качественото  образование се дава в училище, в което има  квалифицирани учители, отлична материална база, дух и традиции!

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Това със сигурност е  поредния сайт, който отваряте.

В повечето получихте обещания за „успешно бъдеще“, за „нови светове“ или за професии, сертификати и дипломи за  директори и  министри, които ще получи детето ви!

Обещания в ППМГ „Екзарх Антим I“ –  няма да получите!

Тук ще ви поканим да разговаряте с нас и да ви информираме за успешната реализация на наши бивши възпитаници, като Николай Гергов – вицепризедент на Metropolitan Commercial Bank  в САЩ, Иван Цветанов – директор в J.P. Morgan – Лондон, Милена Станиславова и Калин Лефтеров – професори съответно в университетите Канзас и Токио, Радослав Николов – изпълнителен директор на SAP Labs – България и много други уважавани лекари, инженери, икономисти и  личности от града и страната!

Потърсете ни и ние  ще ви насочим  в избора, без да ви даваме празни обещания, без за ви манипулираме и без да ви подведем!

Наричат ни елитно училище – за нас едно остаряло понятие  в съвременния живот!

Дали сме елитно, вие –  родителите ще прецените!

Ние приемаме ученици от цялата област Видин, без значение от социалното им положение. При нас детето ще бъде прието, както във всяко друго училище, след успешно положен изпит при завършване на  7. клас.  Учениците, които се обучават при нас – 572 на брой, са избрали ППМГ „Екзарх Антим I“ по свое желание и с помощта на своите родители.

За нас всички деца са равни. Различието идва  от амбицията и мотивацията за успех.

Какво предлагаме, за да получи детето ви  качествено образование!

Преди всичко качествено обучение от  високо квалифицирани учители, които с  годините стават и приятели на децата.

  • Трайни знания;
  • Отлична материална база;
  • Съвременни технологии;
  • Разнообразни извън-класни дейности;

Спортни занимания по волейбол, баскетбол, футбол, лека атлетика, плуване, летен курс по информатика и танци.

И най-важното – дипломата, която  ученикът  получава  накрая,  високо се цени от водещи  университети и фирми в България и чужбина.

Ръководството на Гимназията е гъвкаво и всяка добра идея превръща в реалност! Много преди новият  закон за образованието да предложи съответните промени – родителите на нашите ученици  реално участват в живота на гимназията чрез ефективно и работещо Училищно настоятелство!

Важното при нас е, че децата се научават да мислят самостоятелно и смело да взимат решения!

Скъпи седмокласнико!

Трудно е да направиш първата крачка сам, затова освен помощта на твоите родители и  ние ти подаваме ръка.  Каним те да станеш част от нашето семейство!

Влез през вратата на ППМГ „ Екзарх Антим I”. Нека тя стане вратата на успеха за теб, както стана за много други!

Тук ще те посрещне творческа обстановка, която едва ли ще намериш другаде. Ще се учиш и сприятелиш с учители с опит, които обичат децата и професията си.

Тук ще имаш всичко, което предлагат и другите, но едно нещо ще е по-различно  – качеството, защото ППМГ – Видин е символ на  качество в образованието, качество, което не може да бъде постигнато на друго място.

Твоето училище: ППМГ „Екзарх Антим I “ – Видин

Директор: Румяна Петрова